SPOLEK PŘÁTEL CENTRA RANĚ STŘEDOVĚKÝCH STUDIÍ

PODPOŘTE NÁS a staňte se členem Spolku přátel centra raně středověkých studií, zapsaného do Obchodního rejstříku Krajským soudem v Brně (IČO 09589996).

Váš příspěvek bude využit na podporu akademické, vzdělávací, publikační a populárně naučné činnosti Centra raně středověkých studií (CRSS) Masarykovy univerzity v Brně.

VÝHODY ČLENSTVÍ

 Členové Spolku přátel CRSS získávají:

Členové Spolku mají nárok na zakoupení kterékoliv z našich publikací se slevou 50 %.
 
V případě zájmu kontaktujte Marii Okáčovou (52294@mail.muni.cz).

ČLENSKÝ PŘÍSPĚVEK

Výše členského příspěvku pro jednotlivé kategorie je uvedena v minimální výši, je tedy možné přispět i vyšší než uvedenou částkou.

DOKUMENTY

STAŇTE SE ČLENEM!

Klikněte na „Stát se členem“, vyberte odpovídající kategorii členství a uhraďte členský příspěvek. Na zadanou e-mailovou adresu následně obdržíte potvrzující zprávu.

DARUJTE ČLENSTVÍ

Potěšte své přátele, rodinu nebo známé a darujte jim roční členství ve Spolku přátel Centra raně středověkých studií, které jim umožní získat knihy z naší produkce dle vlastního výběru a zapojit se do celé řady aktivit, které pořádáme.
V případě jakýchkoliv dotazů ohledně darování členství ve Spolku přátel Centra raně středověkých studií nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese: gajane.achverdjanova@gmail.com

Členství platí po dobu kalendářního roku, ve kterém bylo zaregistrováno/obnoveno. Není proto možné jej obnovovat opakovaně v témže roce.

DĚKUJEME!